Toebehoren

Toebehoren voor kunstgras zijn essentieel voor het installatie- en onderhoudsproces van uw kunstgras oppervlak. Ze zijn essentieel voor het creëren van een duurzame, aantrekkelijke grasmat die lang meegaat. Een stabiliserende laag genaamd drukverdeeldoek wordt onder kunstgras geplaatst om de druk gelijkmatig over het oppervlak te verdelen en onkruid te voorkomen.

Instrooizand zorgt ervoor dat kunstgrasvezels rechtop blijven en geeft ze een natuurlijke textuur. Bovendien verbetert het gewicht van kunstgras de levensduur en kwaliteit.

Kunstgrashaken helpen het kunstgras stevig aan de ondergrond te bevestigen en zorgen ervoor dat de grasmat netjes en strak blijft liggen, zelfs als het veel wordt gebruikt. Dempingslagen die onder kunstgras worden geplaatst, worden veilige pads genoemd, die mensen meer comfort en veiligheid bieden, vooral op speelterreinen en sportvelden.

Zelfklevende lijmband is een eenvoudige methode om kunstgrasrollen en naden stevig aan elkaar te binden om een naadloze afwerking te creëren zonder losse randen. Deze lijmband zorgt voor een nette en uniforme grasmat en is eenvoudig aan te brengen.

Om het beste resultaat te bereiken met uw kunstgras project, moet u het juiste kunstgras toebehoren gebruiken. Of u nu een professional of een doe-het-zelver bent, kwaliteits accessoires verbeteren de kwaliteit en duurzaamheid van uw kunstgras en creëren een omgeving die meer natuurlijk lijkt. Bekijk onze uitgebreide selectie van kunstgras accessoires en zorg ervoor dat uw kunstgras project succesvol wordt!

Bel 038 75 076 51 voor de scherpste prijs!

Ons aanbod Toebehoren

Toont alle 8 resultaten

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken