Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer met visgraat of tegel motief, of een nieuwe laminaat vloer van bijvoorbeeld Quick-Step of gewoon onze aanbieding leggen service incl. gratis ondervloer en plakplinten?
Bij ons kunt u gratis en vrijblijvend, dus zonder direct ergens aan vast te zitten, een offerte en een staal aanvragen.

Hoe werken wij?

Bij elke vloer op onze website staat een offerte knop.

– Vul het juist aantal m2, vierkante meters in, neem dit ruim, u krijgt ook te maken met snijafval en wij moeten altijd genoeg materialen bij ons hebben,
U betaald toch alleen wat er gebruikt wordt. Overige pakken laminaat of PVC nemen wij gewoon weer mee.
– Standaard zit er alu-foam ondervloer bij de laminaat acties, maar heeft u een houten of plavuizen ondervloer of vloerverwarming, dan is er vaak een iets andere ondervloer nodig.
Deze hebben een kleine meerprijs en worden dan verrekend met de alu-foam ondervloer, die al bij de actie zit.
– Om de vloer af te werken gebruiken wij standaard plakplinten, deze zitten gratis bij de actie in, deze worden netjes in verstek geplakt.
Vind u plakplinten niet mooi dan kunt u ook opzetplinten nemen, deze hebben een meerprijs en veel meer werk.
Wij gebruiken alleen massieve afgelakte mdf plinten, deze zijn later ook overschilderbaar. Wij werken niet met goedkope overzet plinten met folie!
– Druk op versturen. U krijgt meestal, behalve in de weekenden, de volgende dag of op dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte van ons.

Offerte PVC vloeren

Bij de aanvraag van een PVC vloer komt iets meer kijken dan bij een laminaatvloer.
Uiteraard moeten wij het aantal vierkante meters, m2 weten.
Daarnaast moet er bijna altijd eerst geëgaliseerd worden, ook bij nieuwe woningen.
Egaliseren zorgt ervoor dat we een goede hechtlaag krijgen voor de te lijmen vloeren, hier mogen geen oneffenheden in zitten.
Rechstreeks op beton lijmen wil vaak niet, dit hecht niet.

– Vul het aantal m2 in, neem dit ruim i.v.m met snijafval en om het risico te vermijden dat wij te weinig materiaal bij ons hebben.
U betaald toch alleen wat er gebruikt wordt, de rest gaat gewoon weer mee terug.
– Daarna kunt u de gewenste afwerking van de vloer kiezen, een overzetplint in kleur of wit gelakt of in diverse hoogtes.
– Ook is het voor ons belangrijk om te weten op wat voor soort ondergrond er PVC gelegd moet worden.
Op plavuizen moet er bijvoorbeeld vaak 2x of zelfs 3x geégaliseerd worden, op hout kan geen plak PVC gelegd worden, dan komt u in click-systeem
Open grindvloeren absorberen meer egaline dan een dichte grindvloer.
– Tot slot is het voor ons wenselijk om te weten of het allemaal kleine kamers zijn of 1 grote ruimte. Soms ben je met een kleine hal in verhouding langer bezig dan met een grote ruimte.
Dit allemaal in verband met de planning.

Offerte tapijt en vinyl

Wij zijn dealer van het topmerk tapijt en vinyl van Interfloor. U kunt op de website een kleur en naam opzoeken en daar een offerte van aanvragen via het contactformulier
Vergeet niet om de maten door te geven,

Dit zijn allemaal zaken die belangrijk zijn om een juiste offerte af te geven. Dan komen wij en u later niet voor verrassingen.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken