Kunsthaag

Een kunsthaag is een geweldige manier om een kale muur of schutting te veranderen in een aantrekkelijke groene natuurlook. Of het nu binnen of buiten wordt gebruikt, een haag voegt onmiddellijk stijl en sfeer aan elke omgeving. We bieden kunsthagen van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs bij Kunstgras Hasselt, zodat u moeiteloos een levendige en frisse uitstraling kunt creëren.

Een kunsthaag is een geweldige manier om een lelijke wand in uw kantoor om te zetten in een inspirerende omgeving. De groene wand geeft een kalmerend en professioneel uiterlijk, wat ideaal is voor een aangename werkomgeving. Deze kunsthagen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, net als ons kunstgras, waardoor ze langdurig en onderhoudsvrij zijn.

Bel 038 75 076 51 voor de scherpste prijs!

Neem contact op voor de scherpste prijs!

kunsthaag

Kunsthagen kopen bij de specialist

Het brede scala aan groene tinten en bladformaten wordt gecreëerd door de zorgvuldig ontworpen bladeren van onze kunsthagen. Dit geeft de haag een echt en natuurlijk uiterlijk dat nauwelijks te onderscheiden is van echte planten. Bovendien blijven ze zowel binnen als buiten mooi door hun sterke weersbestendigheid.

Een kunsthaag van Kunstgras Hasselt is een onderhoudsvrije, stijlvolle toevoeging die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is en niet hoeft te worden onderhouden. Verhoog de privacy in uw tuin, kantoor of terras met onze realistische kunsthagen en geniet zonder moeite van een groene omgeving. Om uw ruimte een frisse en natuurlijke uitstraling te geven, kijk snel naar ons aanbod!

Onze merken