Kunstgras

Om een prachtige groene tuin te hebben zonder veel geld uit te geven, kunt u gras kopen bij Kunstgras Hasselt. Voordat u een aankoop doet, kunt u gratis stalen aanvragen om te zien hoe goed ons gras is. Dit stelt u in staat om de juiste keuze te maken die past bij uw behoeften en voorkeuren.

Bij het kopen van gras is de kwaliteit van de vezel en de prijs cruciaal. Bijvoorbeeld, onze C-vezels blijven rechtop staan in vergelijking met platte vezels, wat zorgt voor een natuurlijk ogende en duurzame grasmat. We streven naar het leveren van hoogwaardig gras dat langdurig mooi blijft en bestand is tegen slijtage.

Bel 038 75 076 51 voor de scherpste prijs!

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Kunstgras kopen bij de specialist

Wij leveren gratis kunstgras binnen een straal van vijftig kilometer van ons bedrijf. Geniet nog meer van uw nieuw gras met onze gratis levering voor bestellingen boven de €250. Wij hebben gras in verschillende maten en kwaliteiten om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht uw tuingrootte.

U kunt eenvoudig kunstgras kopen via internet of in onze winkel bij Kunstgras Hasselt. Hier kunt u onze producten bekijken en van onze deskundige medewerkers advies krijgen. U kunt uw gras direct meenemen of laten bezorgen, afhankelijk van uw voorkeur.

Kies voor Kunstgras Hasselt en geniet het hele jaar door van een onderhoudsarme, mooie tuin. Contacteer ons vandaag nog voor gratis stalen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van uw perfecte groene ruimte.

Onze merken