Kunstgras

Kunstgras kopen bij Kunstgras Hasselt. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen.
Let bij het kopen van kunstgras niet alleen op de prijs maar ook op de kwaliteit van de vezel, bijvoorbeeld c-vezel blijft mooier rechtop staan dan een platte vezel.
Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 250 ook gratis bij u thuis.
Kunstgras kopen doe je gewoon online of kom naar de winkel. U kunt het direct meenemen of laten bezorgen.

Bel 038 75 076 51 voor de scherpste prijs!

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Kunstgras kopen bij de specialist

Ook een onderhoudsvrije tuin? Niet maaien, geen kantjes meer knippen, niet meer sproeien, altijd direct genieten van uw tuin als je thuis komt. Altijd een mooie frisse groene tuin. Ga ook voor kunstgras! Wij hebben voor u een mooie collectie samengesteld van diverse leveranciers. Doordat wij het kunstgras rechtstreek uit de frabriek inkopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen. (m.u.v couponnen). Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 250 ook gratis bij u thuis. Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen en wij bellen van te voren, we staan niet zomaar bij u op de stoep.

Naast de reguliere collectie, verkopen wij ook restanten en coupons kunstgras. Bij kopen van kunstgras kunt u hier ook altijd rekening mee houden. Wie weet zit er net een stuk voor u bij!

Onze merken