Kunstgras met kortingen tot wel 75%!

Dankzij onze ruime voorraad aan kunstgras coupons hebben we iedere vrijdag en zaterdag een mega uitverkoop! U kunt bij ons terecht voor hoge kortingen op ons assortiment kunstgras en coupons afgeprijsd tot wel 75%. Doordat wij groots hebben ingekocht kunnen wij u deze scherpe prijzen aanbieden. Het kunstgras komt rechtstreeks uit de fabriek geen tussenhandel, daarom zijn wij de goedkoopste in de regio.

Handelsweg 8-4
8061 RL Hasselt

Bel (038) 75 076 51

Uitverkoop kunstgras Hasselt

Coupons zijn stukken kunstgras die al op maat gesneden zijn, dus hebben een vaste afmeting. We hebben meer dan 100 coupons met verschillende poolhoogtes en verschillende kleuren groen op voorraad dus er zit altijd een geschikt stuk kunstgras voor u tussen. Een coupon is gelijk mee te nemen of in een straal van 50km van het verkooppunt gratis bezorgd.

Zowel ons assortiment kunstgras als de verkrijgbare coupons zijn van hoge kwaliteit. Mooie hoogpolige zachte kwaliteiten geschikt voor kinderen om op te spelen, huisdieren te laten ravotten en voor u om te relaxen dankzij uw onderhoudsvriendelijke tuin.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken