Gekleurd Kunstgras

Gekleurd kunstgras is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke optie die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het kan een opvallende en kleurrijke toevoeging zijn aan feesten en beurzen, of het kan ideaal dienen als buitentapijt of terras vloerkleed. Dankzij de duurzame eigenschappen van gekleurd kunstgras kan het nat worden en buiten blijven liggen zonder de kwaliteit of kleur te verliezen.

Trendy kleuren in premium polyethyleen zijn bij ons beschikbaar. Onze gekleurde kunstgrasmatten hebben een vezellengte van 2,5 cm, waardoor ze een natuurlijk uiterlijk en comfort combineren. Het is de juiste hoogte; Het is niet te hoog om het netjes te maken, maar niet te laag om het zacht en aangenaam te maken.

Bel 038 75 076 51 voor de scherpste prijs!

Neem contact op voor de scherpste prijs!

gekleurd kunstgras

Kunstgras kopen bij de specialist

Ons gekleurde kunstgras verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u uw buitenruimte kunt aanpassen aan elke stijl en voorkeur. Het kunstgras is beschikbaar in breedtes van 2 tot 4 meter, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte.

Om het kort te zeggen, als je op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor buitengebruik, is gekleurd kunstgras een geweldige keuze. Bekijk vandaag nog onze selectie en voeg kleur en comfort toe aan uw terras, tuin of evenement!

Onze merken